Kuća (seosko imanje) u G. Šumetlici
20.000 eura

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.

        U Gornjoj Šumetlici podno planine Psunj 15 km od Pakraca u smjeru Požege na prodaju seosko imanje koje se sastoji od kuće i gospodarskih zgrada. Kuća je oko 150 m2, čvrste gradnje, a sastoji se od kamenog prizemlja i ciglom zidanog kata. U dvorištu se nalaze gospodarske zgrade, štagalj i štala, krušna peć, te četiri garaže koje su služile za smještaj mehanizacije i kao drvarnica. Kuća je priključena na električnu struju i telefon, a vodom na bunar. Do useljivosti kuću je potrebno iznutra renovirati obzirom da godinama istu nitko ne koristi. Kuća se nalazi u prostranom dvorištu od 1.119 m2 iza koje okućnica od 3.122 m2.

U nastavku okućnice na uzvišici s lijepim pogledom na selo nalazi se na zasebnoj parceli neuseljiva stara kuća sa gospodarskom zgradom građena od kamena i presne cigle do koji se pristupa zasebnom makadamskom cestom.

U selu je asfaltna prometnica uz koju paraleno sredinom sela s njom teče riječica Šumetlica. Uz kuću se prodaje i oko 5 k.j. poljoprivrednog zemljišta koje se nalazi u selu nedaleko od kuće. Selo je opasano gorostasnom listopadnom šumom koja tijekom godine obiluje šumskim plodovima, osobito gljivama, te visokom i niskom divljači. Okruženje je mirno i pitomo, s puno zelenila i pitke vode koja se nudi na svakom koraku. Ovakav ambijent pogodan za miran život bez stresa, ali i za vikend odmor, te odmorište za lovce.

 Dokumentacija o vlasništvu uredna.

 Cijena samo 20.000 eura.

Pogled iz dvorišta
Štala i štagalj
Krušna peć
Riječica koja vijuga selom
Stara kuća povrh okućnice