Poslovno stambena zgrada u Pakracu
280.000 eura      Energetski razred E

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.

        U užem centru Pakraca na prodaju stambeno-poslovna zgrada. Sagrađena je u periodu između dva svjetska rata, temeljito i detaljno adaptirana i rekonstruirana 1986/87. godine kada je prizemni dio pretvoren u ugostiteljski sadržaj sa svim propisanim sadržajima.Adaptirani kat zgrade zadržao je prvobitnu stambenu namjenu (četverosobni komforni stan).
Osim prizemlja i kata zgrade, koja je sagrađena cijelom širinom parcele, ispod dijela zgrade nalazi se podrum u koji se ulazi iz dvorišnog dijela. Pored navedenog zgrada ima tavanski prostor koji se može preurediti i prenamjeniti u stambeni. Prilaz unutrašnjem dvorištu i stanu na katu je kroz pasaž u prizmenom dijelu koji prizemni dio dijeli na dva dijela.Dvorišni dio zgrade (kompletno dvorište) je pretvoreno u poslovni prostor u kojem su smješteni novosagrađena kuhinja kao nastavak postojećoj zgradi, skladišni prostor za namirnice i piće, sanitarni čvor za posjetitelje kao samostalna građevina u dijelu dvorišta, dok je ostali dio dvorišta pretvoren u terasu natkrivenu drvenom konstrukcijom.
Objekat je priključen na el. struju, gradsku vodu, plin, kanalizaciju i telefon. Mjerni uređaji za utrošak el. energije, vode i plina za poslovni prostor odvojeni su od stambenog. Grijanje u prizemnom dijelu je centralno na plin, dok se stambeni dio na katu grije na kruto gorivo starinskim i unikatnim kaljevim pećima.

Objekat je prilagodbom moguće prenamjeniti u manji hotel, urbani dom za starije osobe,  dječiji vrtić ili u administrativno uredski prostor.

Površina objekta:        Podrum                                     94,50 m2
                                    Prizemlje                                 217,95 m2
                                    Natkrivena terasa u dvorištu    154,35 m2
                                    Kat:                                        183,80 m2
                                    Tavanski prostor:                    183,80 m2
                                    Ukupno:                                834,40 m2

Vlasništvo uredno, tereta nema.

Cijena 280.000,00 eura, a moguća i zamjena za nekretninu na moru.
                                     Energetski razred E.

Unutrašnjost poslovnog prostora
Natkrita terasa u dvorištu
Pogled s balkona
Detalj unutrašnjeg prostora

Za nazad na ponudu kuća za prodaju kliknite ovdje