Pakrac, kuća prizemnica 
 s visokim potkrovljem
32.000 eura

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.

             U Pakracu u mirnoj i maloj ulici, otprilike 1 km od centra, na prodaju obiteljska kuća tlocrtnih dimenzija 11,8 x 10,5 m. Izgrađena je 1989. god., a sastoji se od prizemlja od oko 100 m2 netto stambene površine u kom su soba, kuhinja s blagavaonicom, dnevni boravak, kupaonica, ostava i hodnik, te visokog potkrovlja iste površine u kom su dvije sobe do ulice iz kojih se izlazi na balkon, blagavaona, kuhinja i kupaonica. Prizemlje i visoko potkrovlje imaju izlaz na balkon i s dvorišne strane, a povezani su unutarnjim stepeništem. Ispod dijela kuće do dvorišta nalazi se veliki podrum dimenzije 11,8 x 5 m.

             Kuća je izrazito čvrste i kvalitetne gradnje, na temelju je po pravilim građevinske struke postavljena hidroizolacija, a oko njega do ulične strane i kolnog ulaza izvedena  je temeljita drenaža, te je odvod drenaže spojen na gradsku kanalizaciju. Objekat ima i kvalitetnu vanjsku ovojnicu, tako da je kuća toplinski izolirana na način da je zid do ulice uzidan blokovima, na njega postavljena staklena vuna, a potom na nju uzidana fasadna cigla dok su ostala tri vanjaka zida ožbukani termožbukom debljine 3 do 5 cm. Ulično pročelje kuće krase dijelovi uzidani kamenom. Pokrov od crijepa na kući je nov, a građa i letve su od slavonskog hrasta. Oluci i limarija na kući su novi.

             Iza kuće pruža se okućnica, na kojoj se nalazi pomoćna dvorišna zgrada koja bi stavljanjem u funkciju trebala biti garaža za dva vozila. Sve se nalazi na parceli od 716 m2. Kuća nije priključena na infrastrukturu, a do 1991. god. bila je priključena na električnu struju, gradsku vodu, plin i kananlizaciju. Obzirom da je tijekom rata kuća iznutra devastirana, što se može vidjeti na fotografijama interijera, do useljenja potrebno ju je iznutra urediti i priključiti na infrastrukturu.

Dokumentacija o vlasništvu i građenju uredna.  

Cijena 32.000 eura.

Pogled iz dvorišta
Okućnica sa pomoćnom dvorišnom zgradom

Detalji nekretnine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.