Prekopakra, useljiva kuća
65.000 eura

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.

        U Prekopakri, na prodaju odmah useljiva obiteljska kuća tlocrtnih dimenzija 10 x 10 m, stambene površine 130 m2. Izgrađena je 1990. god., temeljito renovirana 2002. god., a sastoji se od 65 m2 prizemlja u kom su dvije sobe, kuhinja s blagavaonom, dnevni boravak iz kojeg se izlazi na prostranu terasu od 28 m2 i hodnik, te visokog potkrovlja iste površine i istog rasporeda kao prizemlje u kom su dvije uređene sobe od koji je jedna namjenjena rekreaciji, dok je ostatak prostora potrebno urediti. Prizemlje i visoko potkrovlje povezani su unutarnjim stepeništem koje je obloženo keramikom. Na kuću sa stražnje strane nastavljaju se pomoćne dvorišne zgrade i to, uređeni stambeni dio koji se sastoji od jedne sobe i predsoblja površine 30 m2, garaža od 28 m2 i drvarnica od 18,5 m2. Kuća je priključena na električnu struju, gradsku vodu (u dvorištu i bunar), zemni plin, kanalizaciju, a grijanje je centralno kombinacija plin – drvo (podno i radijatori).
         Sve se nalazi u prostranom zelenom dvorištu od 1.535 m2 opasnom visokom zimzelenom živicom do ulice u kom ima dovoljno prostora za formiranje još jedne građevinske parcele. Na dvorište se nastavlja okućnica od 2.424 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na Pakrac i bližu okolicu sve do susjednog Lipika. Pored navedenog sa kućom se prodaje i 7.240 m2 poljoprivrednog zemljišta koje se nalazi u blizini okućnice.
         Kuća svojim gabaritima nije prevelika, valja ju pogledati jer svojim budućim stanovnicima raznolikim sadržajima ima što za ponuditi, komfor, mir i uživanje u zelenom seoskom okruženju nadomak grada.    

     Dokumentacija o vlasništvu i građenju uredna.  

     Cijena 65.000 eura. U cijenu nije uključen namještaj.

     Moguća zamjena za stan uz nadoplatu u Pakracu, Daruvaru, Lipiku i Zagrebu.

Pogled iz dvorišta
Pogled iz vrta
Dvorište
Okućnica

Detalji nekretnine

 

 

 

 

 

 

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.