Poljoprivredno zemljište - za prodaju

1. U selu Subocka, nedaleko od Lipika, na prodaju u jednoj cjelini 11.8 hektara (20,5 katastarskih jutara) zemljišta, koje je većim dijelom poljoprivredno zemljište na kom je proteklih godina izraslo razno raslinje i nije obrađivano od 1991. god., te jednim dijelom šuma. Zemljište ima izlazak na seosku prometnicu, gdje se nalaze i ostatci ratom uništenog seoskog imanja, kuće i gospodarskih zgrada.

Cijena 26.000 eura.

2. U Pakracu u pakračkim vinogradima na prodaju 16.397 m2 odmah obradivog poljoprivrednog zemljišta od čega je oko 2.000 m2 građevinsko. Konfiguracija terena je blago padajuća i tijekom dana osunčana pogodna za vinograd, nasad lješnjaka, aronije, oraha, jabuka i sl. kultura, a obzirom na izdvojenost i blizinu šume i livada pogodno i za držanje pčela.

Cijena 6.000 eura, bez građevinskog zemljišta cijena 5.000 eura.

3. U selu Glavica na cesti Pakrac - Požega na prodaju 43.012 m2 poljoprivrednog zemljišta, Zemljište je u jednom komadu, zadnjih godina nije obrađivano. Do ceste na zemljištu se nalaze ostatci ratom uništene kuće i pomoćnih zgrada koje su činile seosko imanje

Dokumentacija o vlasništvu uredna.

Cijena 1,5 kn/m2.

4. U Čagliću na prodaju 23.469 m2 poljoprivrednog zemljišta, Zemljište je  u jednom komadu, nije posljednjih godina obrađivano i ima pristup na tvrdu cestu.

Dokumentacija o vlasništvu uredna.

Cijena 3.000 Eura.

5. U Tornju, selu 10 km od Pakraca na prodaju građevinsko zemljište od 1011 m2 na kom se nalaze ostatci u ratu uništene obiteljske kuće i gospodarskih zgrada. Obiteljska kuća katastarski je ucrtana i gruntovno upisana. Na građevinskoj parceli nalazi se bunar iza koje se u nastavku okućnice pruža veće poljoprivredno zemljište površine 20914 m2 pogodno za ratarsku proizvodnju ili podizanje trajnih voćnih nasada. Na mjestu uništene kuće moguće izgraditi drugu kuću s pravom na priključenje na električnu energiju koja je bila na objektu sve do njegova uništenja. Na katastarskoj snimci parcele koje su na prodaju označene su sa X u crvenoj boji.

 Dokumentacija o vlasništvu uredna.

 Cijena 5.000 eura.

6. Na prodaju 6.294 m2 ( 1,1 k.j.) poljoprivrednog zemljišta u Pakracu u smjeru Šeovice.

           Zemljište se nalazi na području katastarske općine Šeovica, a pristupa mu se iz Šeovačkog puta. Na njemu se nalazi mladi nasad šljiva starosti oko 3 godine, oko 100 komada sadnica. Od asfaltne prometnice udaljeno svega 200 m.

           Zemljište je uredno obrađivano.

           Cijena 1.500 eura ili 0,24 eura/m2

Pitajte ili dajte ponudu klikom ovdje.